Asiakkaidemme kertomaa Misnot pihagrillistä

 

Niin tyytyväinen olen kun olen sitä käyttänyt ettei voi muutakuin kehua että on hyvä tuote!

-Ari

Kiitos kysymästä. Me olemme erittäin tyytyväisiä. Kaasugrillin vaihtaminen nykyiseen grilliin oli hyvä päätös. Olemme käyttäneet grilliä talvellakin.

Sillä saa hyvät lämmöt ja pienen harjoittelun jälkeen lihan ja kalan paistaminen sujuu hyvin. Olemme myös savustaneet kalaa sillä. Joskus on käytetty grilliä nuotiona viihteeksi patiolle. Ruostumaton teräs oli meille oikea valinta. Värin muuttuminen josta etukäteen varoitit ei ole millään tavalla häiritsevä.

Ainoa pieni asia johon ehkä voisi miettiä parempaa ratkaisua on ritilän korkeussäädön kahva. Sen kahvaosa, joka on muovia, pakkaa kuumuudessa sulamaan. Voisi olla hyvä käyttää jotain materiaalia joka kestää kuumuutta paremmin.(Muutettu)

Hinta toki voi olla joillekin asiakkaille liian korkea mutta itse ajattelen niin että laatu ja kestävyys maksaa. Hinta vastaa sitä arvoa jonka olemme grillistä saaneet. Ja saamme varmasti vuosiksi eteenpäin.

-Tommi, Espoo (Misnot RST)

Juu,on kyllä vimosenpäälle toimiva kampe

-Elias T., Ylläs Experiences / Arktiset vedet

Hei, olemme tyytyväisiä.Emme ole harrastaneet loimukalan valmistusta,joten en osaa kommentoida.Monestakin syystä olemme puugrillin kannalla.. Yksi sivulauta tuntuu riittävältä terveisin

-Urpu

Pirun hieno grilli. Katos voisi olla säädettävä, olen (kömpelönä) osunut siihen otsalla yms. Mutta korostan omaa kömpelöyttäni! Loimutusmahdollisuus on loistava! Jatkakaa samaan malliin!
-Asco

 

Grilli toimii juuri niin kuin olin ajatellutkin eli loistavasti. Joulun aikaan on tarkoitus tehdä sekä savustuksia että loimutusta. Tähän asti olen lähinnä grillannut, pariloinut ja savustanut. J

Jos loimutusta harrastaisi enemmän niin kahden fileen yhtäaikainen loimutus olisi oikeastaan välttämätöntä (muutettu) Täytyy sanoa, että grillinne on kyllä erinomainen kokonaisuus ja olen sitä esitellyt kollegalleni, joka on hankkimassa tuollaista puupolttoista

-Eero

 

Kiitos kysymästä, kyllä grilli on vastannut niitä odotuksia mitä meillä oli ja on. Lohta ei ole loimutettu mutta nyt kun sen mainitset niin onhan sitäkin koitettava, onko siinä niinkuin valmis paikka? En osaa kehitysideoita antaa, korkeussäätö on hyvä olemassa mutta vaimohan sitä pitää vähän raskaana käyttää (kevennetty. Vankkaa tekoa ja laadukas on kyllä!

-Pekka